Nyheter

Läsupplevelse i jul?
0 kommentarer
331 visningar

Jag önskar mig tre saker till jul (förutom några trevliga paket på julafton): tid i stillhet framför krubban, tid med familj och vänner och tid i soffan med en riktig läsupplevelse.

Newman till ungdomar om  bönen som tröstar mer än andra
0 kommentarer
401 visningar

Rosenkransens särskilda kraft består i att den gör trosbekännelsen till en bön. Trosbekännelsen är visserligen en sorts bön, och en stor vördnadsbetygelse till Gud, men rosenkransen låter oss meditera över de stora sanningarna om hans liv och död, och för dem närmre våra hjärtan. 

En kompass till det katolska Bibel-Sverige!
0 kommentarer
1494 visningar

https://kpn.se/kurser-events/vuxenutbildning-hosten-2019/johannesevangeliet-med-emanuel-sennerstrandRunt om i stiftet ser vi olika initiativ för att öka bibelläsandet och kunskapen om Bibeln bland katoliker i vårt land. Vi inventerar och tipsar.

Släcka djävulens ljus
0 kommentarer
3235 visningar

Ärkeängeln Mikael har i Kyrkans tradition framställts som Kyrkans försvarare och som den som bekämpar Satan. Denna påminnelse är nog välbehaglig i vår tid, då man tenderar att bortförklara ondskans existens.

Böner ur ett förälskat hjärta
0 kommentarer
1175 visningar

Påvens uppmaning till bön blir ett utmärkt tillfälle för oss att lära känna Kyrkans mest älskade böner och att infoga dem i våra familjers böneliv.

Andens vind
0 kommentarer
1046 visningar

När trådar löper samman.

Hur skickar man ett brev till Jungfru Maria?
0 kommentarer
1109 visningar

1-2 gånger om året gör vi ett utskick till våra kunder. Kuvert ska få etiketter, kataloger skall stoppas ner och sedan ska det klistras igen.