I den Helige Andes skola
search
  • I den Helige Andes skola

I den Helige Andes skola

149,00 kr
Inkl. moms

Hur kan vi lära känna den Helige Ande? Hur vi kan urskilja hans rörelser inom oss och hur vi kan växa i inre känslighet? Allt detta nödvändigt för en person som söker Guds vilja i sitt liv.  

Kvantitet

Vad vill Gud med mitt liv? Hur kan jag bli helig?

 

Det är frågor som många av oss brottas med någon gång i vårt liv. Frågorna är intimt förknippade med den Helige Ande, personen i Treenigheten som har kallats ”den store okände” och som vi har en tendens att glömma bort, trots att han är källan till all självkännedom och förmedlaren av helighet. Kanske är det dags att lära känna honom. Men hur?

I denna bok hjälper Jacques Philippe oss att lära känna den Helige Ande, hur vi kan urskilja hans rörelser inom oss och hur vi kan växa i inre känslighet, något som är nödvändigt för en person som söker Guds vilja i sitt liv.  

 

Författaren närmar sig ett svårt ämne med den enkelhet och konkretion som har blivit hans signum. Som alltid har han den moderna människan för ögonen när han skriver. Boken kan komma att bli en värdefull hjälp i ditt andliga liv. 

Jacques Philippe tillhör gemenskapen Les Béatitudes som grundades 1973 i Frankrike. Philippes böcker om det andliga livet har rönt stor uppskattning och har översatts till många språk.

216 objekt

Datablad

ISBN
9 789185 608850
Författare
Jacques Philippe
Översättare
Gustav Ahlman
Utgiven
2023
Antal sidor
99
Format
hård pärm

Du kanske också gillar

Kommentarer (0)