• På rea!
Din Ande Herre -  uppfyller jorden
search
  • Din Ande Herre -  uppfyller jorden

Din Ande Herre - uppfyller jorden

139,00 kr
Inkl. moms

Låt oss mitt i vår svaghet öppna oss och bli genomsyrade av den helige Andes kraft som "förnyar jorden ansikte". Endas han kan öppna de tyngsta och mest förseglade dörrar.

Kvantitet

Ingen handling kan utföras i Kyrkan utan "epikles", det vill säga åkallan av den helige Ande. I och genom honom verkar Kristus i sin kropp. Denna bok vill få oss att upptäcka att den helige Ande är närvarande överallt. Den inbjuder oss att söka honom, särskilt inom oss själva och att acceptera att han är vår inre mästare. Jorden är inte som den skall var, om den inte har en transcendent horisont, och denna horisontlinje är inte långt borta. Den går rakt igenom vårt inre. Att leva i Anden är mycket mer än en aspekt av livet, det är hela vårt liv som är besjälat av Anden.

Vem kommer inte ihåg det ord med vilka påven Johannes Paulus II inledde sitt ämbete. "Var inte rädda! Öppna dörrarna för Kristus"? Denna inbjudan är idag än mer angelägen och riktas till oss alla, när vi står på tröskeln till år 2000. Låt oss mitt i vår svaghet öppna oss och bli genomsyrade av den helige Andes kraft som "förnyar jorden ansikte". Endas han kan öppna de tyngsta och mest förseglade dörrar.

Jesu Ande, jag är inte rädd för korsdrag.

15 objekt

Datablad

ISBN
91-86428-75-6
Författare
Den teologisk-historiska komittén
Översättare
Jan-Erik Smith
Utgiven
1998
Antal sidor
165
Format
Hård pärm
Kommentarer (0)