Lyckliga i alla sina dagar - en relationsbok för kristna par
search
  • Lyckliga i alla sina dagar - en relationsbok för kristna par

Lyckliga i alla sina dagar - en relationsbok för kristna par

149,00 kr
Inkl. moms

“Lyckliga i alla sina dagar” är en rapp, drastisk och rolig bok. Författaren beskriver på ett lättillgängligt sätt vilka utmaningar gifta par står inför och vilka fällor de riskerar att falla i.

Kvantitet

”Så levde de lyckliga i alla sina dagar ...” Så slutar alltid sagorna. Men hur lyckades de med det?

Välkommen att göra en psykologisk djupdykning i några färgstarka bibliska äkta pars relationer och i några klassiska sagohjältars inre liv. Där får vi möta sunda och sjuka relationer, trohet och otrohet, omognad och livsvisdom. Längs vägen får vår tids Adam och Eva konstruktiva och praktiska tips till livs. I ryggsäcken ligger verktyg att utforska varandras emotionella behov och hjälp att kommunicera bättre – inte minst när det hettar till och gör ont.

“Lyckliga i alla sina dagar” är en rapp, drastisk och rolig bok. Författaren beskriver på ett lättillgängligt sätt vilka utmaningar gifta par står inför och vilka fällor de riskerar att falla i. I boken framställs de skillnader som brukar finnas mellan män och kvinnor som något positivt. Om man bejakar dem öppnas vägen till harmoni och fred mellan könen. Med detta grundperspektiv är boken en orädd uppgörelse med modern genusteori och en ogenerad hyllning till den romantiska kärleken.

Björn Håkonsson är legitimerad psykolog och diakon i Katolska kyrkan vars syn på sex och samlevnad lyser genom bokens många analyser och gör den till en kritisk samhällsdiagnos. Han har lång erfarenhet av familjerådgivning och arbete med ungdomar och även ett starkt engagemang i pro life-frågor.

Texten ackompanjeras av en lång rad roliga och underfundiga teckningar av Marina Håkonsson, författarens egen Eva.

89 objekt

Datablad

ISBN
9789185608447
Författare
Björn Håkonsson
Utgiven
2014
Antal sidor
268
Format
Hård pärm
Kommentarer (0)