Inte läst
21 feb.

Inte läst "Den stora upptäckten"? Nu har du chansen!

Det skall erkännas, den stora bokrean är inte vad den brukade vara. För mig inföll dess storhetstid på 90-talet. Jag lusläste förhands-reklamen, räknade mina slantar och rankade mina önskemål. Det var självklart att vara på plats på Akademibokhandeln i Nordstan första dagen och ett par gånger hängde jag på låset när de öppnade vid midnatt.

Men även idag, när många av oss mest handlar böcker på nätet, så är det värt att kolla in rean. Inte minst som en boks livslängd är allt kortare. Idag reas ofta föregående års bästsäljare, så har man bara haft lite is i magen kan man nu fynda Ferrante och de andra bästsäljarna.

Riktigt så snabba är vi vanligtvis inte på Catholica, det tar emot att sätta brutala rabatter på böcker vi kämpat hårt för att få se i tryck. Men i år tar vi sats och skickar ut bland annat Den stora upptäckten av Ulf och Birgitta Ekman på rean. Om du inte har läst den: gör det nu! Och annars: ge bort! Kanske till en frikyrkovän som vill veta mer om Katolska kyrkan, eller varför inte till en katolik som har hamnat i en svacka och har svårt att se rikedomen i den egna tron.

Några fler tips:

Motstånd och förlåtelse, ett underbart vittnesbörd och en stark historia om kvinnan som på djupet förlät sin största plågoande.

När Kristus går förbi. Har du föresatt dig att fördjupa ditt andliga liv under fastan? Perfekt läsning!

Har du svårt att få grepp om Gamla testamentet? Scott Hahns Den trofaste Fadern är en utmärkt introduktion, och den är spännande och lätt att ta till sig!

Donera

Skänk ditt bidrag till katolsk bokutgivning genom PayPal.

kr