Nyheter
Rekommenderade produkter
Rea
  Bästsäljare
  Läsare berättar
  • Ord om ÄLSKA och gör det du vill
   Med stor kärlek och dogmatisk klarhet bringar Syster Sofie ljus och ordning i tidens totala förvirring om sexualitet och relationer och all skada som den gör just barn och unga.
   Thomas Idergard S.J., 02 February
  • Kristen enhet är möjlig
   Den stora upptäckten är ett underbart bevis på att kristen enhet är möjlig, ja, den finns redan, det är bara att upptäcka den. Katolska kyrkan är ett hem för alla, alla ryms här.
   Björn, 15 December
  • Mötet med Kristus
   Om Mertons ”Kallad till tystnad”: Få böcker har betytt så mycket för mig. Som konvertit känner jag igen beskrivningen av livet "före" och "efter", hur ens perspektiv radikalt skiftar på grund av mötet med Kristus.
   Agnes, 08 October
  • Tack för Katolsk Bönbok
   Glömmer aldrig när ett gäng konfirmandkillar ville veta var de kunde köpa "den feta bönboken." Och man förstår ju dem - Katolsk Bönbok är så vacker och praktisk och liten nog att alltid bära med sig. Tack för den feta bönboken!
   Birgitta, 07 October
  • Möta ondskan ansikte mot ansikte
   Om Genom dödsskuggans dal: Spännande om att möta ondskan ansikte mot ansikte. Boken har stärkt min tro på det lilla, på bönens kraft och på det alltid finns hopp. Jag hoppas att det hjälper mig att vara stark när större prövningar kommer.
   Joseph, 07 October
  • har fått mig att älska bikten
   Herre förbarma dig av Scott Hahn har gett mig en djupare förståelse kring bikten och fick mig att älska den istället för att våndas att möta Kristus i försoningens sakrament. En bok som verkligen betytt mycket för mig som nybliven katolik.
   Patrik, 06 October
  • Guds kärlek
   Berättelsen om Gianna Molla gjorde ett stort intryck i mitt liv, den gav mig en större inblick av hur mycket Gud faktiskt älskar oss. Den fick mig även att på ett bättre sätt förstå vilken oerhört fantastisk gåva familjen är.
   Maria, 06 October
  • Vänskap
   ja i mitt liv har ni ju betytt ny vänskap, generositet och broder/systerskap i tron, förutom en kreativitetskick och språngbräda till att nå ut till en massa människor! ...det är ju inte så relevant för hemsidan.... Men jag vill säga det ti
   Maria, 06 October

  Donera

  Skänk ditt bidrag till katolsk bokutgivning genom PayPal.

  kr
  17 okt.
  9 maj
  12 okt.
  9 okt.