YOUCAT Bikt
search
  • YOUCAT Bikt

YOUCAT Bikt

99,00 kr
Inkl. moms

YOUCAT Bikt är en praktisk guide till bikten för ungdomar. Boken är tänkt att undanröja onödiga hinder, som rädsla och osäkerhet, för att den unga personen ska kunna ta del av den barmhärtighet, förlåtelse och närhet till Gud, som väntar den som söker försoning med Gud genom bikten. 

Kvantitet

När du vill ge utrymme för Jesus i ditt liv är förlåtelse och försoning nödvändigt. I bikten tar förlåtelsen och försoningen konkret form på ett underbart sätt. YOUCAT Bikt vänder sig i första hand till ungdomar och är både en introduktion till biktens sakrament och en handbok till bikten som man kan ha nytta av när man blivit van vid att bikta. Boken är tänkt att undanröja onödiga hinder, som rädsla och osäkerhet, för att kunna ta del av den barmhärtighet, förlåtelse och närhet till Gud, som väntar den som söker försoning med Gud genom bikten. 

 

YOUCAT Bikt är framtagen i samarbete mellan präster och ungdomar som uppstod i samband med Världsungdomsdagen i Köln. Den är en del av en serie av katekeser för ungdomar. På svenska finns sedan tidigare: YOUCAT, YOUCAT Kids, YOUCAT Konfirmation, DOCAT och YOUCAT Bibel.

175 objekt

Datablad

ISBN
ISBN 978-91-85608-83-6
Översättare
Håkan Hammarén
Utgiven
2022
Antal sidor
88
Format
mjuk pärm

Specifika referenser

isbn
978-91-85608-83-6

Du kanske också gillar

Kommentarer (0)